در حالی که قرار بود سومین نشست منطقه‌ای همکاری‌های تخصصی و شبکه‌ای سازمان‌های غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با امور زنان و خانواده فروردین ماه سال جاری برگزار شود، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: این نشست ۴ تا ۶ مرداد در کرمان برپا می‌شود.

اطهره نژادی افزود: سومین نشست منطقه‌ای با حضور 80 نفر از سازمان‌های مردم نهاد استان‌های کرمان و هرمزگان برگزار می‌شود و جغرافیای این استان‌ها به گونه‌ای است که برای سهولت در رفت و آمد، این دو استان با هم انتخاب شدند.

وی درباره موضوع سومین نشست منطقه‌ای همکاری‌های تخصصی و شبکه‌ای سازمان‌های غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با امور زنان و خانواده گفت: هدف از آموزش‌ سمن‌های زنان ایجاد هم افزایی بین سمن‌ها در راستای بهره‌وری بیشتر از منابع مالی و انسانی در جهت حل مسائل جامعه است و با استفاده از تجربه به دست آمده از برگزاری نشست‌های قبلی سعی می کنیم مصادیق کار شبکه را هم به سمن‌ها آموزش دهیم؛ چرا که برای فعال‌سازی سمن‌ها، آموزش مفاهیم شبکه و هم‌افزایی تخصص‌ها و منابع، ضروری است.

وی گفت: امیدواریم سمن‌های زنان استان‌های کرمان و هرمزگان بعد از برگزاری این نشست، همکاری‌ها با نهادهای استانی را به طور جدی آغاز کنند و ما شاهد تلاش جامعه مدنی در حل مسایل استانی و منطقه ای زنان باشیم.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری درباره همکاری‌های شبکه‌ای اظهارکرد: هر سازمان و تشکلی با هر هدف تخصصی که ایجاد شود برای دستیابی به اهدافش به برنامه ریزی نیاز دارد. مفهوم برنامه‌ریزی به معنای استفاده بهینه از منابع در محدودیت زمان و مکان است. یکی از مسائلی که معمولا سمن‌ها با آن روبرو هستند کمبود امکانات مالی و در برخی موارد، تخصصی است. همکاری‌های شبکه ای زمینه‌سازهم‌افزایی بین سمن‌ها و به اشتراک گذاشتن نیروی انسانی تخصصی، منابع و تسهیلات است.

وی با بیان اینکه دولت شبکه‌سازی و سمن‌سازی نمی‌کند، تصریح کرد: دولت در جهت توسعه توانایی‌های سازمان‌های مردم نهاد، این آموزش‌ها را به نمایندگان سمن‌ها ارایه می کند تا آنان از یافته‌های آموزشی خود برای بهبود عملکرد سمن‌ها و تقویت همکاری‌ها استفاده کنند.

نژادی در پایان گفت: فقط با برگزاری یک دوره آموزشی، توان‌افزایی خارق العاده ای رخ نمی‌دهد ام آموزش مفاهیم شبکه و همکاری‌های بیشتر می‌تواند زمینه همکاری سمن‌های زنان در برگزاری دوره‌های آموزشی را فراهم کند و ما نیز به عنوان معاونت امور زنان با همکاری مدیران کل امور بانوان و امور اجتماعی استانداری‌ها، اهداف برنامه‌ها را پایش خواهیم کرد.