مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان از برنامه‌ریزی برای تشکیل 700 گروه همیار در استان خبر داد و گفت: تاکنون 400 گروه از این تعداد تشکیل شده است.

تشکیل 700 گروه همیار در کردستان

لیلا آژیر پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی سفر رئیس جمهور به استان کردستان، اظهار کرد: زنان به عنوان بخش قابل توجهی از جامعه نقش مهمی در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره دارند.

به گفته وی، بیش از 37 درصد از جمعیت 72 درصدی مشارکت کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دولت یازدهم را بانوان تشکیل داده‌اند و این نشان از فرهیختگی و پویایی آنان است.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان با اشاره به سفر ملاوردی معاون امور بانوان رئیس جمهور به کردستان به همراه رئیس جمهور تصریح کرد: بازدید از توانمندی‌های بانوان استان یکی از اولویت‌های سفر معاون امور بانوان رئیس جمهور به استان خواهد بود.

آژیر از برگزاری نشستی با حضور اقشار مختلف بانوان استان با ملاوردی خبر داد و گفت: باید مشکلات و محدودیت‌هایی که در حوزه امور بانوان در استان وجود دارد دسته‌بندی و در این نشست مطرح کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد بست‌های لازم برای اشتغال‌زایی و توانمندسازی بانوان باید مهم‌ترین اولویت مباحث مطرح شده در این نشست‌ها باشد.

افزایش آمار اعتیاد در بانوان

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان در ادامه با بیان اینکه مشکلات بسیار زیادی در حوزه بانوان وجود دارد و تلاش برای رفع آنها نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبارات است، بیان داشت: مشکلات بانوان کردستان در برخی از شاخص‌ها از میانگین کشوری بالاتر است.

آژیر با اشاره به افزایش آمار گرایش به اعتیاد در بانوان کردستانی گفت: کارگروهی برای مقابله از افزایش گرایش بانوان به سمت مواد مخدر در استان تشکیل شده است.

وی اظهار کرد: غنی‌سازی اوقات فراغت و توسعه ورزش از مهم‌ترین عوامل مقابله با گرایش جامعه به ویژه جوانان به سمت مواد مخدر است که در این حوزه باید برنامه ریزی‌های خاصی برای بانوان استان اجرا شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان از تشکیل کارگروه ویژه زنان روستایی خبر داد و افزود: صندوق اعتباری خرد زنان روستایی نیز به منظور ایجاد بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی بانوان در استان تشکیل شده است.

آژیر خاطرنشان کرد: تشکیل 700 گروه همیار که بیش از 95 درصد از اعضای آن از جامعه بانوان هستند در استان هدف‌گذاری شده و تاکنون 400 گروه از این تعداد محقق شده است.

وی به آمار بالای بیکاری در بانوان تحصیلکرده در کشور و به تبع آن در استان اشاره کرد و بیان داشت: باید از حضور معاون رئیس جمهور در امور بانوان برای ایجاد ظرفیت‌های اشتغال بانوان تحصیل‌کرده استان استفاده کنیم.

به گفته مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان، همایش زنان سرآمد با حضور یک‌هزار نفری بانوان استان همزمان با سفر رئیس جمهور به کردستان برگزار می‌شود که امیدواریم بستری برای معرفی توانایی بانوان استان به مسئولان کشوری باشد.

آژیر در پایان خاطرنشان کرد: زمان دقیق برگزاری این همایش با اعلام تاریخ سفر رئیس جمهور مشخص و اطلاع رسانی کامل در این خصوص انجام خواهد شد.