عضو تیم ملی تیراندازی ایران از اینکه به عنوان نخستین بانوی کاروان ورزش کشورمان در یونیورسیاد دانشجویان جهان موفق به کسب مدال، آنهم به رنگ طلا شد، ابراز خرسندی کرد.

نجمه خدمتی که امروز یکشنبه موفق به کسب مدال طلا مسابقات تیراندازی تفنگ بادی 10 متر زنان یونیورسیاد دانشجویان جهان شد، با ابراز خوشحالی از این موفقیت اظهارکرد: خوشحالم که دوباره موفق شدم به عنوان اولین بانو در کاروان ورزش ایران صاحب مدال شوم. از اینکه اینبار در یونیورسیاد دانشجویان جهان طلا گرفتم، خوشحالم.

وی ادامه داد: هنوز فرصت داریم در سایر بخش‌های تیراندازی هم صاحب مدال شویم. امیدوارم دیگر تیراندازان کاروان ایران هم بتوانند طی روزهای آینده صاحب مدال شوند.

تیرانداز طلایی ایران در یونیورسیاد دانشجویان جهان در کره‌جنوبی خاطرنشان کرد: مدالی که در این رقابتها گرفتم، نتیجه تمرینات و اردوهای خوبی است که در تهران داشتم. ضمن اینکه حضور در همین مسابقات هم کمک خواهد کرد تا بتوانم در رویدادهای بین‌المللی آتی هم نتیجه بهتری بگیرم.

در نخستین روز از مسابقات تیراندازی بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان، کاروان ایران توسط نجمه خدمتی به یک مدال طلا و توسط تیم تیراندازی بانوان به مدال برنز دست یافته است.

یونیورسیاد ورزشی دانشجویان جهان ۱۲ تا ۲۴ تیرماه در شهر گوانگژو کشور کره‌جنوبی برگزار می‌شود. ایران با کاروانی متشکل از ۸۳ ورزشکار در ۸ رشته، ۲۶ نفر عضو کادر فنی، ۱۲ نفر عضو کادر اجرایی و ۲ داور در این رقابتها شرکت کرده است.