معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تحقق اهداف و آرمانهایی که در سند چشم انداز بیست ساله ترسیم شده بدون مشارکت نیمی از سرمایه انسانی کشور امکان پذیر نیست.

شهیندخت مولاوردی در مراسم رونمایی از سند استراتژی اتاق مدیران زن افزود: اگر شرایط زمانی را در نظر بگیریم در سی و ششمین سالگرد انقلاب قرار داریم و از طرف دیگر انقلاب ما امسال دقیقا در نیمه اجرای سند چشم انداز بیست ساله نظام است و همه می دانیم چه اهداف و آرمانهایی در آن ترسیم شده و جامعه ای که نوید داده شده در سال 1404 چه ویژگیهایی دارد که بدون مشارکت نیمی از سرمایه انسانی کشور تحقق آن غیر ممکن است .

وی گفت: همچنین در سال آخر برنامه پنجم توسعه قرار داریم و به مراحل تدوین برنامه ششم توسعه نزدیک می شویم یک برنامه ای که 5 سال آینده را برای کشورمان رقم می زند واین در حالی است که سیاستهای کلی کشور هفته قبل ابلاغ شد و باید برای ترسیم جایگاه درست و دقیق و موثرزنان در این برنامه کمک کنیم.

مولاوردی با اشاره به تشکیل اتاق مدیران زن تصریح کرد : جای خالی اینگونه حرکتها احساس می شد و شناسایی مدیران زن و ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از آن بسیار کمک می کند که در مواقع ضروری با دست پر اقدام و شایسته سالاری را که به دنبال آن هستیم عملیاتی بکنیم و از زنان توانمند که کم هم نیستند، به ویژه در بخش غیر دولتی برای پیشبرد آرمانها بهره ببریم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: ما در بخش دولتی با انواع محدودیتها و ممنوعیتها مواجه بودیم اما در دهه های بعد از انقلاب شاهدیم که زنان ما به ویژه در بخش غیر دولتی خیلی خوش درخشیدند و به دلایل مختلف در این بخش در حوزه های کارآفرینی و هنر ، هنر ، حقوق ، پزشکی و انواع رشته ها حتی صنایع هوایی پیشرفتهایی داشته اند.

وی با اشاره به پیام نوروزی رهبر انقلاب تاکید کرد: یکی از نکات پیام نوروزی مقام معظم رهبری این بود که باوجود چالشهای کشور یک ظرفیت بسیار مهم داریم که نیروی انسانی کار آمد و موثر است که بخش اعظمی از آن را هم زنان و دختران تشکیل می دهند ، امیدواریم جامعه از این ظرفیت بهره مند شود و بر چالشهای موجود غلبه و این تشکل بتواند به عنوان یک اتاق فکر عمل کند.

در این مراسم همچنین مشاور معاون توسعه مدیریت ، منابع و امور استانهای وزارت صنعت ، معدن و تجارت طی سخنانی با اشاره به نقش موثر زنان در تمامی امور تاکید کرد: زنان همیشه و در همه حال چه در سالهای دفاع مقدس و چه در سال های سازندگی و پس از آن همقدم حرکت کرده اند.

سهیلا جلودارزاده افزود: تعدادی از زنان بخش دولتی ، خصوصی و سازمانهای مردم نهاد که در حوزه های مختلف فعالیت می کنند و نقش مدیریت را در این مجموعه ها دارند ، در اتاق مدیران زن دور هم جمع شدند تا به اتفاق ، هیئت امنا که 30 نفر هستند را تشکیل بدهند و از ابتدا تا انتهای ماموریت و مسوولیت اجتماعی حرکت کنند.

این مراسم با حضور بانوان فعال در حوزه های صنعتی ، معدنی و تجاری و با رونمایی از سند استراتژی اتاق مدیران زن خاتمه یافت.