دبیر علمی دومین همایش اعتدال با بیان اینکه مساله زنان مساله جامعه است، گفت: زنان نمی خواهند از عرصه های مختلف توسعه طرد شوند.

محمد امین قانعی راد روز شنبه در نشست خبری دومین همایش ملی اعتدال(زنان، اعتدال و توسعه) افزود: این همایش یک کار میان بخشی میان دولت، دانشگاه و انجمن های علمی و جامعه مدنی است، بنابراین نباید آن را دولتی تلقی کنیم.

وی ادامه داد: در کشور ما هر همایش ملی که بخواهد دولتی باشد بدون حضور سیاستگذاران بی معناست و یک بخش دولتی هم نمی تواند به تنهایی مدعی برگزاری همایش ملی باشد.

قانعی راد با بیان اینکه محدودیتی برای مقالات این همایش بجز توجه به محورهای مورد نظر وجود ندارد، گفت: همه افراد می توانند در این فراخوان هم اندیشی ملی شرکت کنند زیرا در آن فرصت یادگیری خوبی برای بخش دانشگاهی و دولتی وجود دارد و همه رشته های موجود علوم انسانی نظیر(مردم شناسی، حقوق، مطالعات زنان) را در بر می گیرد.

** تامین توسعه ملی وظیفه دولت است

رییس انجمن جامعه شناسی ایران با بیان اینکه تامین توسعه ملی وظیفه دولت است، افزود: زنان انتظار مشارکت دارند و دوست ندارند از عرصه های مختلف توسعه طرد شوند.

به گفته وی، خط مشی اعتدال این ظرفیت را دارد که این انتظارات را در رابطه با زنان و توسعه که معمولا با دوگانگی هایی روبروست، پیوند دهد.

قانعی راد افزود: اندیشمندان و پژوهشگران باید بدانند چگونه می توان ظرفیت هایی را در مساله اعتدال و تولید دانش ایجاد کرد از این رو امیدواریم برگزاری این همایش به تولید اندیشه منجر شود و با کمک فعالان و زنان بتوان ادبیاتی را در جهت رفع مسایل زنان تولید کرد.

وی مساله زنان را مساله همه جامعه دانست و گفت: این مسایل در زندگی تک تک افراد جامعه تاثیرگذار است.

به باور دبیر علمی دومین همایش اعتدال، اعتدال و عدالت همیشگی هستند، بنابراین باید مفاهیمی در این باره تولید و عرضه شود.

** گفتمان ها، ارزش های اساسی جامعه هستند

قانعی راد ادامه داد: یکی از مشکلات این است که با گفتمان های موجود ارتباط کم برقرار می کنیم، در حالیکه آنها ارزش های اساسی جامعه هستند، از بین نمی روند و باید گرامی داشته شوند.

وی با بیان اینکه اعضای شورای علمی این همایش از رشته های مختلف انتخاب شده اند از اساتیدی نظیر سوسن باستانی، الهه کولایی، هادی خانیکی و اشرف بروجردی به عنوان تعدادی از افراد عضو این شورا نام برد.

** مهلت ارسال چکیده مقالات 10 مرداد ماه

دبیر اجرایی دومین همایش ملی اعتدال گفت: مهلت ارسال چکیده مقالات تا 10 مرداد ماه است و کمیته علمی پس از دریافت و بررسی و پذیرش آن اصل مقاله را بررسی خواهد کرد.

امین عارف نیا افزود: ارائه دهندگان مقالات تا 10 شهریور ماه فرصت دارند اصل مقاله را به دبیرخانه همایش ارسال کنند تا در دبیر خانه علمی مورد بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این همایش یک روزه در پاییز 94 در محل سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار خواهد شد، ادامه داد: برای بخش جنبی همایش درتلاشیم فعالیت های فرهنگی گسترده ای داشته باشیم هر چند علاقه مندان می توانند به سایت «اندیشه اعتدال» که از امروز فعال خواهد شد مراجعه کنند.

به گفته عارف نیا، کمیته اجرایی همایش آمادگی حداکثری را برای تعامل و همکاری با اصحاب رسانه در راهبری امور مرتبط با اطلاع رسانی و تبلیغات خواهد داشت.

شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به عنوان رییس این همایش در این نشست سخنانی را بیان کرد.