معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باید باور به زنان و مطالبات آنها به باور و مطالبه جامعه تبدیل شود.

شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه نشست خبری همایش زنان، اعتدال و توسعه گفت: امیدواریم  و انتظار داریم که در حوزه زنان به اعتدال که نیاز امروز جامعه است، پرداخته شود و تاثیر آن در عرصه‌های مختلف همچون خانواده، بازار کار و ایجاد توازن میان این دو نقش زنان دیده شود.

وی ادامه داد: زمانی که فرضیه عدالت جنسیتی را به عنوان یک ایده به جهان ارائه می‌کنیم و انتظار داریم که آن را دربست قبول کنند، باید بدانیم در حالی که این ایده هنوز در کشور ما به عمل در نیامده باشد و ابعادش تحلیل نشده باشد تاثیری نخواهد داشت.

معاون رئیس جمهور گفت: یکی از مسائلی که سبب شد، دومین همایش اعتدال به زنان اختصاص پیدا کند مسائل مختلفی بود که ما را به این نتیجه رساند که باید باور به زنان و مطالبات آنها به باور و مطالبه جامعه تبدیل شود. برنامه رئیس جمهور در طی این مدت کاهش شکاف جنسیتی بود و ما نیز در چارچوب این برنامه و اسناد توسعه و سند چشم‌انداز درصدد تلاش در این زمینه هستیم.