یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: انتخابات فرصت مناسبی برای مشارکت زنان و مطرح کردن مطالبات این قشر از جامعه است.

آذر منصوری در گردهمایی زنان مسلمان نواندیش که عصر امروز با موضوع انتخابات آتی مجلس برگزار شد، گفت: اکنون بیشتر از یک دهه است که بحث مشارکت سیاسی زنان در ایران شکل جدی‌تری به خودگرفته است.

وی ادامه داد: براساس دین و اعتقاداتمان در ایفای مسئولیت اجتماعی هیچ تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد و صحبت ما از حضور زنان در انتخابات بواسطه مباحث مطرح شده در دنیای مدرن نیست بلکه برگرفته از اعتقاد ما است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: گذشت 36 سال از انقلاب و برگزاری 9 مجلس نشان داده است که انتخابات فرصت مناسبی برای مشارکت زنان و مطرح کردن مطالبات این قشر از جامعه است و در طی این مدت سهم زنان در مجلس تنها سه درصد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمانی که بحث سهمیه 30درصدی حضور زنان در مجلس مطرح شد، این نگرانی بوجود آمد که این 30 درصد از سوی جامعه قابل تحقق خواهد بود یا خیر. گمان میکنم به همان میزان که جریانهای سیاسی اعم از گروهها و احزاب مختلف تلاش می‌کنند درصد مشارکت زنان را در ساختار حقوقی ایجاد کنند، بحث پذیرش آن در جامعه نیز اهمیت دارد و باید جریان سازی های لازم در بطن جامعه نیز بوجود بیاید.

در ادامه این مراسم فاطمه راکعی نماینده ادوار مجلس نیز با اشاره به اقداماتی که از سوی جمعیت زنان مسلمان نواندیش برای افزایش حضور و مشارکت زنان در مجلس انجام شده است،‌گفت: ارائه کارگاه‌های آموزشی، لابی گری با گروه های سیاسی و احزاب از جمله این اقدامات بوده است.

وی با تاکید بر اهمیت حمایت از کاندیداهای زن شهرستان گفت: باید در زمینه فرهنگ سازی عمیق وگسترده در جامعه زنان اقدامات مهمی را انجام دهیم و پیشتاز بودنمان را نشان دهیم. امیدوارم که خواهران عزیز ما در جناح‌های اصولگرا نیز در این زمینه فعال باشند.