۱۰ روز پس از راه‌اندازی سامانه پیامکی ۱۰۱ که معاونت زنان و خانواده برای رصد خواسته‌های زنان برخی از نمایندگان مجلس این حرکت معاونت زنان را مثبت و موثر و برخی آن را کاری بیهوده می‌دانند. این در حالی است که برخی نمایندگان مجلس از راه‌اندازی این سامانه بی‌خبر بوده‌اند...

۱۰ روز پس از راه‌اندازی سامانه‌ پیامکی ۱۰۱ که معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برای دریافت اطلاعات از زنان آن را همزمان با میلاد امام حسن(ع) راه‌اندازی کرد ۸ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره این کار اظهار نظر کردند. از میان ۸ نماینده‌ای که خبرنگار کلیدملی درباره این سامانه از آنها پرس و جو کرد ۶ تن این اقدام را مثبت ارزیابی کردند و ۲ تن نیز نظری متفاوت داشتند.

براساس این گزارش «حلیمه عالی» نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند و عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی درمیان اظهارنظرکنندگان تنها نماینده‌ای است که این کار را نامناسب ارزیابی کرد و گفت: این سامانه هیچ فایده ای ندارد. چون در آخر دولت است که باید کاری انجام دهد که نمی دهد و کسی پاسخگوی مطالبات زنان نیست.

در همین حال «سیدباقرحسینی» دیگر نماینده زابل، زهک و هیرمند و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز گفت: مطالبات زنان کاملا روشن است و نیازی به این کارها نیست باید به آنها رسیدگی شود.

کمیسیون

استان

نظر

مهناز بهمنی

اقتصادی

آذربایجان شرقی

اقدام خوبی است اگر داده ها را جمع آوری کنند و بعد از بررسی اولویت بندی کنند و بعد به مجلس ارائه شود تا به صورت طرح تقدیم مجلس شود تا بتوان با حداقل امکانات مشکلات حوزه زنان را برطرف کرد

حلیمه عالی

بهداشت و درمان

سکینه عمرانی

کشاورزی، آب و منابع طبیعی

اصفهان

می تواند حرکت مثبتی باشد. چه از طریق پیامک، چه از طریق تلفن مستقیم، اگر همه بتوانند دسترسی داشته باشند و مطالبات خودشان را بیان کنند، می توان این حرکت را قدم مثبتی در این زمینه خواند.

سید مهدی هاشمی

عمران

تهران

مکانیزه، سیستمی و نظام مند شدن کار فی نفسه خوب است. اما اگر بی برنامه پیش رود، موجب افزایش توقعات و از طرفی ناامید کردن مخاطبان این حوزه خواهد شد. اما اگر با برنامه پیش رود و از آن در جهت اصلاح امور استفاده شود، کار مفیدی خواهد بود.

حسینعلی شهریاری

بهداشت و درمان

سیستان و بلوچستان

اقدام خوبی است امیدواریم که پیشنهادی که ارائه می شود اجرایی و عملیاتی شود، و فقط صرفا پیشنهادها بایگانی نشود.

محمد مهدی زاهدی

آموزش و تحقیقات

کرمان

این سوال باید از زنان پرسیده شود. اما به طور کلی هر ارتباطی بین دولتمردان و مردم به نفع هم دولت و هم مردم است، حالا می خواهد امور زنان باشد یا سایر بخش های دولت. در کل به عنوان کاری که ارتباط مردمی را بیشتر می‌کند مورد تایید دولت است. امیدوارم در این ارتباط های که از سوی مردم گرفته می شود، معاونت با کارشناسی های لازم در کمترین زمان ممکن آنها را بررسی کند و پاسخ های لازم را بدهد.

سید باقر حسینی

امنیت ملی و سیاست خارجی

سیستان و بلوچستان

چیز بدی نیست اما مطالبات زنان کاملا روشن است و نیازی به این کارها نیست باید به آنها رسیدگی شود.

محمد علی اسفنانی

قضایی و حقوقی

اصفهان

این کار خیلی ضمانت اجرایی ندارد، اما از باب اینکه این یک حرکت جمعی و غیر دولتی است، می‌تواند بعدها مورد استفاده قرار گیرد.

۶ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی راه‌اندازی سامانه پیامکی ۱۰۱ برای رصد مسائل زنان و خانواده را اقدامی مثبت و راهکاری برای ارتباط بیشتر مردم و دولتمردان ارزیابی کردند.