معاون رییس جمهور در ضیافت افطار فعالان و تشکل های حوزه زنان و خانواده: زنان به تدبیر دولت یازدهم برای تحقق توسعه متوازن امید دارند و می خواهند همانگونه که دو سال پیش در خلق حماسه سیاسی به برنامه های رییس جمهوری اعتماد کردند، اکنون نیز در شرایط پساتحریم، اعتمادی متقابل شکل گیرد.

شهیندخت مولاوردی شب گذشته(یکشنبه) در ضیافت افطار رییس جمهوری با فعالان و تشکل های حوزه زنان و خانواده افزود: شورای فرهنگ عمومی کشور 21 تیر ماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب را روز عفاف و حجاب نامگذاری کرد.

وی ادامه داد: در سال 84، قانون راهکارهای گسترش عفاف و حجاب در مجلس به تصویب رسید و امروز در سالروز عفاف و حجاب فرصت مناسبی است تا میزان فاصله خود را در این حوزه با وضعیت مطلوب بررسی کنیم.

معاون رییس جمهوری با بیان اینکه در قانون راهکارهای گسترش عفاف و حجاب به نقش و وظیفه همه دستگاه ها در این حوزه اشاره شده، تصریح کرد: توجه به این مهم فقط بر عهده دولت و قوه مجریه نیست.

وی با بیان اینکه امشب جمعی از زنان توانمند با گرایش های متفاوت در این مکان گرد هم آمده اند، بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت بی بدیل زنان تاکید و اضافه کرد: بسیاری از آسیب های اجتماعی به سوی زنانه شدن پیش می رود.

مولاوردی خاطرنشان کرد: زنان در تلاش مضاعف هستند تا با دستان پر توان خود باری از دوش جامعه برداشته و به رفع مشکلات فرآروی آن کمک کنند.

وی با اشاره به حجم فعالیت اقتصادی زنان در بخش خصوصی گفت: تلاش های این افراد با فعالیت بسیاری از دستگاه های دولتی که بودجه های آنچنانی در اختیار دارند برابری می کند، این تشکل ها و دست های پرتوان هفت شهر عشق را گشته اند و در سفرهای استانی نمونه های بسیاری از آنها را دیده ام.

معاون رییس جمهوری افزود: دولت یازدهم در حالی روی کار آمد که کشور در میان راه سند چشم انداز بیست ساله نظام بود و در حوزه زنان شاهد پایین بودن میزان سرمایه اجتماعی آنها در پایین حد خود بوده ایم، اما طی دو سال و نیم گذشته مسایلی را که نیازمند اقدام فوری بود شناسایی کرده و براین اساس فعالیت های خود را از طریق مدیریت ظرفیت و پرهیز از موازی کاری آغاز کرده ایم، بطوری که با همکاری دستگاه های اجرایی و بهره مندی از ظرفیت مراکز علمی و حوزوی توانسته ایم برنامه های متعددی را در دستور کار قرار دهیم.

مولاوردی با اشاره به تشکل 14 گروه تخصصی در معاونت متبوعش افزود: این کارگروه ها به منزله اتاق فکر مجموعه هستند و تاکنون دو نشست منطقه ای نیز برگزار کرده ایم.

وی با بیان اینکه سامانه پیامکی 101 بمنظور برقراری ارتباط مستقیم و بدون واسطه گروه هدف با معاونت زنان راه اندازی شده، تصریح کرد: زنان و دختران توانمند مومن و عفیف ایرانی امروز به اندازه ای به بلوغ فکری رسیده اند که بدانند برای دستیابی به مطالبات خود دو سال زمان کافی نیست، اما با تدبیر دولت یازدهم برای تحقق توسعه متوازن امید دارند و می خواهند همانگونه که دو سال پیش در خلق حماسه سیاسی به برنامه های رییس جمهوری اعتماد کردند اکنون نیز در شرایط پساتحریم هم اعتمادی متقابل شکل گیرد.

مولاوردی با اشاره به مشغله فراوان رییس جمهوری گفت: معاونت امور زنان در سال جاری مورد بی مهری قرار گرفت و فرصت برای تشکیل جلسه با حضور رییس جمهوری فراهم نشد، اما امروز قرار بر این شد در آینده ای نزدیک جلسه ای با حضور دکتر روحانی با هدف بررسی مشکلات و مطالبات زنان برگزار شود.

در این مراسم که در سالن اجلاس سران برگزار شد، جمعی از زنان و نخبگان عرصه اقتصادی و فرهنگی، زنان مشاور دستگاه های اجرایی، همسران شهدای هسته ای و مسوولان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری حضور داشتند.