معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره اولویت‌های حوزه زنان در دوران پساتحریم گفت: مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان باید در اولویت قرار گیرد.

سوسن باستانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که در صورت رفع تحریم ها و بهبود اوضاع اقتصادی دولت چه مسائلی در حوزه زنان باید در الویت قرار گیرد؛گفت: با دستیابی به توافق در مذاکرات هسته ای و لغو تحریم‌ها بسیار مهم است که برنامه‌ریزی دقیقی در حوزه زنان داشته باشیم تا بتوانیم به صورت زیربنایی به مسائل زنان بپردازیم.

به گفته وی بهبود جایگاه و ساختار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امر بسیار مهمی است که باید به آن پرداخته شود.

وی با بیان اینکه طی این مدت تحقق بسیاری از برنامه‌هایی که مطرح کردیم، با موانع اقتصادی و اجتماعی مواجه شد‌ه‌اند، افزود: در بین برنامه‌های معاونت، حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی در اولویت قرار دارد و ضروری است؛ توجه ویژه‌ای به این موارد در برنامه‌ریزی‌ها صورت بگیرد. ما بحث اشتغال زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی را داریم که اکنون باید در برنامه‌ها مورد توجه قرار بگیرد و  بودجه‌های مورد نیاز آنها تامین شود.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: همکاری دستگاه‌های مختلف و اینکه این دستگاه‌ها قرار است؛ در سال آینده چه میزان بودجه صرف حوزه زنان و خانواده کنند، نیز می ‌واند بسیار کارگشا باشد؛ البته باید صبر کرد و دید که پس از لغو تحریم‌ها، برنامه‌ها قرار است که به کدام سو بروند.

عضو انجمن جامعه شناسی ایران تصریح کرد: در صورت بهبود وضعیت اقتصادی در تدوین بودجه 1395 تلاش می‌شود؛ اعتبار مورد نیاز برای برنامه‌ها و طرح‌های معاونت مانند بیمه زنان خانه‌دار، که به دلیل بار مالی اجرایی نشده‌اند،  تامین شود.