عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س) گفت: توجه به کودکان کار و دختران در معرض ازدواج‌های زودرس باید در اولویت سیاست گذاری‌های آموزشی قرار گیرد...

افسانه کمالی در نشست زیر منطقه‌ای گزارش "پایش جهانی آموزش برای همه 2015 دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران" در اجلاس منطقه‌ای یونسکو در زمینه برابری و عدالت جنسیتی در حوزه آموزش را ارائه و عنوان کرد: ظرف دو دهه گذشته رشد تحصیلات زنان از پیشرفت چهار برابری در برخی مقاطع برخوردار بوده است و حتی در بخش هایی همچون آموزش عالی، دختران در دانشگاه های دولتی پر تعداد تر از پسران هستند.

کمالی ضمن برشمردن این دستاوردها، یکی از مهم ترین حوزه‌های چالش برانگیز در این بخش را توجه به کودکان بازمانده از تحصیل به ویژه دختران در معرض ازدواج زودرس و کودکان کارعنوان کرد.

این جامعه شناس همچنین در سطوح سیاست گذاری بر لزوم بهره‌مندی از زنان تحصیل کرده‌ دانشگاهی در بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد.

نشست زیر منطقه ای «گزارش پایش جهانی آموزش برای همه 2015 » با همکاری یونسکو، یونیسف و وزارت آموزش و پروش در ششم و هفتم مردادماه با حضور کشورهای پاکستان، افغانستان و ترکمنستان در تهران برگزار شد.