موضوع دومین نمایشگاه و همایش بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار« کارآفرینی و اشتغال» است که 24 تا 27 شهریورماه برگزار می شود و قرا است به کارآفرینی فردی، سازمانی و اجتماعی و اشتغالزایی فردی، تعاونی و بخش خصوصی پرداخته شود.

سهیلا جلودارزاده، مشاور امور بانوان وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: نهادهای دولتی، سازمانهای مردم‌نهاد، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و بانک‌ها می‌توانند در نمایشگاه و همایش نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار حضور یابند و امکان بازدید از نمایشگاه نیز وجود دارند.

وی ادامه داد: زنان در بازدید از این نمایشگاه متوجه خواهند شد که در هر شرایطی خودشان می‌توانند مشکلاتشان را حل کنند و لزومی ندارد منتظر عملکرد سایر بخش‌ها بمانند علاوه بر آن با امکاناتی که دولت می‌تواند در اختیارآنان بگذارد، آَشنا ‌شده و از زمان برگزاری نمایشگاه به طور مستقیم از آن بهره برداری کنند.

مشاور امور زنان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به انتخاب کارآفرینان زن برتر اظهارکرد: در این همایش 28 بانوی کارآفرین انتخاب می‌شوند، از میان آن هفت نفر نیز یکی از بانوان به عنوان کارآفرین سال برگزیده می‌شود که از رییس جمهور جایزه می‌گیرد البته دولت از 28 بانوی کارآفرین، حمایت می‌کند تا به کارآفرینی خود ادامه دهند و به الگویی برای زنان جامعه تبدیل شوند و بتوانند در ایجاد شغل مشارکت کنند.

وی از جمله اهداف دومین نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار به معرفی و ارایه توانمندیهای زنان نقش آفرین در توسعه پایدار و زنان کارآفرین در حوزه‌های مختلف، معرفی محصولات و دست‌آفریده‌های زنان کارآفرین و الگوسازی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد.

به گفته جلودارزاده توسعه اخلاق کارآفرینی، تبیین نقش زنان در توسعه کسب و کار و نقش زنان کارآفرین در توسعه اقتصادی - سیاسی و کمک به تبیین نقش زنان در برنامه ششم توسعه از جمله اهداف این همایش است که زن و توسعه، کارآفرینی زنان و زنان در خانواده و جامعه محورهای آن هستند.