مشاور امور بانوان وزارت صنعت ، معدن و تجارت گفت: ما خواهان مشارکت 30 درصدی زنان هستیم و به این منظور برنامهریزی میکنیم و باید صندوقها را فعال کنیم. در این جهت پیشنهاد گنجاندن موضوع صندوق حمایت از کارآفرینان زن را در برنامه ششم توسعه دادهایم.
سهیلا جلودارزاده در «نشست تخصصی بررسی موقعیت زنان کارآفرین در شرایط پساتحریم» افزود: ما دومشکل قدیمی داریم؛ یکی فقدان سرمایه و دیگری فقدان قدرت برای لابی قدرتمند به منظور تاثیرگذاری در سیاستها و حضور اندک در حاکمیت است. این دو عامل برای حذف زنان از صحنه کافی است. این در حالی است که نمیتوانیم در دهکده جهانی زنان و دختران را از فعالیت محروم کنیم.
وی اظهار کرد: با توجه به این شرایط تلاش کردیم در اتاق بازرگانی و تشکلها شرایط را از زیرزمینی به روی زمینی تغییر دهیم. از سوی دیگر به منظور افزایش مشارکت زنان در حاکمیت باید تعداد آنان در قانونگذاری، سیاستگزاری و اجرا افزایش یابد. برای دستیابی به این هدف نیازمند همبستگی زنان هستیم.
وی تاکید کرد: لازم است قوه قضاییه برای آزاد کردن فرصتهای شغلی مذکور کمک کند.
در این نشست فعالان زن به ضرورت آموزش زنان در حوزه روستایی، توجه به بیمه زنان کشاورز، ترویج تعاونیهای خرد ، نهادسازی زنان ، اولویت بخشیدن به دانش بومی و تشکیل شرکتهای کوچک خصوصی تاکید کردند.
همچنین ضرورت توجه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه فناوری اطلاعات، آموزش و فرهنگسازی در حوزه کارآفرینی، برگزاری جشنواره موسیقی بانوان، برگزاری هیأت های تجاری زنان در کشور ، فرهنگسازی بازار مصرف، برخورداری از افق جهانی در دوران پسا تحریم ،ارائه تسهیلات به کارآفرینان از سوی بانکها توجه به کارآیی نیروی کار،ضرورت ایجاد بسته تشویقی از سوی دولت برای ورود زنان کارآفرین به عرصه اقتصادی از دیگر موضوعاتی بود که زنان کارآفرین به آن اشاره کردند.