مشاور امور زنان و خانواده و مدیر کل روابط عمومی‌سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور گفت: این سازمان از خیرینی که حامی‌اشتغال زنان بد سرپرست و یا سرپرست خانوار باشند، از نظر ارایه آموزش حمایت می‌کند.

محبوبه رنجبر شامگاه شنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه مهارت، کلید کارآفرینی و اشتغال در جمع خبرنگاران افزود: سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور برنامه‌های مختلفی برای توانمند سازی زنان مد نظر دارد و بر اساس سند راهبردی مهارت و فن آوری، سیاست توانمندی سازی این قشر از طریق آموزش‌های مهارتی از دو سال گذشته تدوین شده است.

وی با بیان اینکه در کنار این سیاست، برنامه‌های کلانی در سطح ملی و استانی برنامه تدوین و اجرا شده است، یادآورشد: یکی از موضوعاتی که در سند راهبردی مهارت و فن آوری مورد توجه قرار گرفته، کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق آموزش‌های فنی و حرفه ای و توانمند سازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیدگان اجتماعی است.

مشاور امور زنان و خانواده و مدیر کل روابط عمومی‌سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور گفت: گروهی از افرادی که در معرض آسیب اجتماعی قرار دارند و یا آسیب دیده اجتماعی هستند را زنان تشکیل می‌دهند، که این سازمان تلاش دارد از طریق اجرای آموزش‌های فنی و حرفه ای مورد نیاز این گروه، آنان را توانمند کند.

رنجبر تاکید کرد: برای توانمند سازی این گروه از زنان در جامعه الگوی آموزش، تحت عنوان الگوی 'آموزش‌های بازار محور' طراحی شده است.

وی با بیان اینکه این الگو فرایند آموزش، تولید و بازاریابی را در بر می‌گیرد، خاطرنشان کرد: این الگوی آموزشی برای تعدادی از زنان سرپرست خانوار و یا خود سرپرست برگزار شده است و آنان از آموزش‌های فنی حرفه ای بهره مند شده و در مسیر تولید قرار گرفته اند و یا به صورت اشتغال خانگی و یا با حضور در کارگاه‌ها و بنگاه‌های کوچک توانسته اند اشتغالزایی کنند و سهمی‌در اقتصاد کشور داشته باشند.

مشاور امور زنان و خانواده و مدیر کل روابط عمومی‌سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور گفت: برنامه آموزشی در مراکز خیریه استان زنجان اجرا می‌شود و این سازمان به کمک خیرین زنان سرپرست و یا بی سرپرست را آموزش و در مسیر تولید قرار می‌دهد.

رنجبر تاکید کرد: طرح اشتغال زنان توسط خیرین با الگوگیری از این استان در سراسر کشور اجرا می‌شود و سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور آموزش‌های مورد نیاز را برای این قشر ارایه می‌کند.

وی ادامه داد: طرح ارتقای شایستگی‌های حرفه ای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برای زنان، از دیگر برنامه‌هایی است که با رویکرد رفع نیاز بازار کار به نیروی شاغل ارایه می‌شود.

مشاور امور زنان و خانواده و مدیر کل روابط عمومی‌سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور از اعزام تیم ملی مهارت ایران به مسابقات جهانی مهارت خبر داد و گفت: در این تیم 17 نفره، یک از بانوان استان بوشهر در رشته گرافیک اعزام می‌شود.

زنجبر اظهارکرد: چهل و سومین مسابقات ملی مهارت از 21 تا 26 مرداد در کشور برزیل برگزار خواهد شد و تیم ملی ایران از 17 همین برج به این مسابقات اعزام می‌شوند.

وی یاداورشد: در چهل و دومین مسابقات ملی مهارت که در کشور آلمان برگزار شده بود استان زنجان در رشته رباتیک مقام دوم جهانی را به دست آورد.

نمایشگاه مهارت، کلید کارآفرینی و اشتغال به همکاری شهرداری، فنی و حرفه ای، تعاون، کار و رفاه اجتماعی در 18 غرفه در بخش‌های مختلف خدمات کشاورزی، فنآوری‌های نوین برگزار شد.