وزیر نیرو گفت: نقشی که مادران جامعه می‌توانند در فرهنگ‌سازی مصرف انرژی برای نسل آینده ایفا کنند هیچ کس قادر به انجام آن نیست و در این حوزه تاثیر معلمان کمتر از نقش پدر و مادر است.

حمید چیت‌چیان در دوازدهمین نشست معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی که امروز با حضور شهین‌دخت ملاوردی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در وزارت نیرو برگزار شد، افزود: اگر بتوانیم در فکر و ذهنیت‌ مادران جامعه تحول ایجاد کنیم آنها می‌توانند بر فرزندان خود تاثیر بگذارند بنابراین می‌توانیم امیدوار باشیم که از نظر نحوه‌ی استفاده از منابع طبیعی به ویژه آب و انرژی آینده خوبی داشته باشیم.

وی با بیان این‌که وزارت نیرو دو خدمت بسیار مهم و اساسی به جامعه می‌کند، اظهار کرد: این وزارتخانه به جامعه در تمام ساعات شبانه‌روز خدمت ارائه می‌دهد و همه افراد جامعه را تحت پوشش قرار می‌دهد و از سوی دیگر یکی از ویژگی‌های برق غیرقابل ذخیره‌بودن آن است. اما می‌توان آب را در نقاط مختلف ذخیره سازی کرد، در این شرایط «دیسپاچینگ» باید نیازها را نوعی هدایت کند که منطبق با مصرف باشد. در واقع موارد مختلفی مانند حمل‌ونقل، اقتصاد، صنعت، کشاورزی و خدمات وابستگی زیادی به برق دارد. البته این صحبت‌ها به معنای کم‌ارزش بودن خدمات ارائه شده از سوی سایر دستگاه‌ها نیست.

وزیر نیرو با بیان این‌که بدون همکاری مردم قادر به تداوم ارائه‌ی خدمات نیستیم، گفت: یکی از مهم‌ترین همکاری‌های مردم با ما مدیریت مصرف برق است.