رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اظهار کرد: بانوان کارآفرین گیلانی در نمایشگاه بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار حضور می‌یابند.

علی منتظری با اعلام این خبر گفت: با حضور گسترده بانوان کارآفرین و توانمند گیلان در این نمایشگاه، توانمندی و تخصص بانوان گیلانی در سطح ملی و بین المللی به نمایش گذاشته می‌شود.

وی افزود: این نمایشگاه با محوریت "کارآفرینی و اشتغالزایی" با هدف معرفی و ارائه توانمندی‌های زنان نقش آفرین در توسعه پایدار، معرفی محصولات و دستاوردهای زنان کارآفرین، الگوسازی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، توسعه بازار برای کسب و کار بانوان، تبادل تجارب موفق کارآفرینی در سطوح ملی و بین المللی، ایجاد بستر مناسب جهت توسعه همکاری‌های اقتصادی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین المللی برگزار می‌شود.

وی حضور بانوان با فعالیت‌های مختلف تولیدی و خدماتی نظیر انواع محصولات صنعتی، معدنی، فرش و صنایع دستی، صنایع غذایی و کشاورزی، ارتباطات و فن آوری اطلاعات، تجارت، نفت و گاز و پتروشیمی و مواد شیمیایی، بانک و صنعت بیمه و ... را از جمله محورهای اصلی این نمایشگاه عنوان کرد و ادامه داد: این رویداد بزرگ بین المللی در ۴ بخش شامل بخش‌های نمایشگاهی، برگزاری همایش، اهداء جایزه به بانوی کارآفرین سال و چاپ کتاب معرفی بانوان کارآفرین برگزار می‌شود.

منتظری ترغیب و تشویق زنان و ارتقاء جایگاه و نقش آفرینی آنان در توسعه پایدار و شناسایی بانوان فعال در زمینه‌های مختلف اشتغالزایی و کارآفرینی را از جمله مهم‌ترین دستاوردهای حضور بانوان در نمایشگاه کارآفرینی و اشتغالزایی برشمرد و گفت: توسعه اخلاق کارآفرینی، تبیین نقش زنان در توسعه کسب و کار و توسعه اقتصادی - اجتماعی، زمینه سازی برای تحقق سیاست‌های اقتصاد دانش بنیان با مشارکت زنان و توسعه بخش خصوصی از طریق گسترش فضای کارآفرینی زنان از مهم‌ترین اهداف برگزاری نمایشگاه مذکور است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به حضور بانوان کارآفرین از کشورهای مختلف در این نمایشگاه بین المللی، بر نقش زنان گیلانی در حوزه‌های مختلف صنعتی، تولیدی، خدماتی، کشاورزی، هنری و... تأکید کرد و افزود: امید است بانوان کارآفرین استان در این نمایشگاه و همایش بین المللی حضور پرشوری داشته باشند.

به گفته وی، بانوان کارآفرین و توانمند استان می‌توانند در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در نمایشگاه و همایش کارآفرینی و اشتغالزایی به سایتwww.womensd.com مراجعه کنند.

دومین نمایشگاه و همایش بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از ۲۴ تا ۲۷ شهریورماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.