مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: نباید همایش‌های بزرگداشت زنان به صورت کلیشه‌ای برگزار شود بلکه انتظار داریم حالت کاربردی پیدا کند.

سهیلا امیری ظهر امروز در همایش منطقه‌ای نقش سلامت روانی ـ اجتماعی دختران در توسعه اجتماعی، بر حمایت از خانواده و دختران در جامعه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه امور بانوان و خانواده در استان آذربایجان‌شرقی از اهمیت خاصی برخوردار است، گفت: مسئولان اجرایی و فرهنگی استان در این زمینه برنامه‌های گسترده‌ای را در حال اجرا دارند.

امیری تاکید کرد: آسیب‌های فراروی این جامعه باید در جامعه اسلامی بسیار کم باشد ولی متاسفانه آسیب‌های بسیاری متوجه زنان و دختران است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی افزود: اعتیاد یکی از این بلاهای بزرگی است که شامل حال آنان شده و این امر بیشتر از همسران معتاد نشأت می‌گیرد.

امیری یادآور شد: اگر جامعه از نظر سلامت روحی و روانی زنان امن باشد، جامعه ما توسعه یافته خواهد بود و خواهیم توانست به تربیت بهتر کودکان اقدام کنیم.

وی اظهار کرد: نباید همایش‌های بزرگداشت زنان به صورت کلیشه‌ای برگزار شود بلکه باید حالت کاربردی پیدا کند،ما نیز تلاش داریم تا در مجامع عمومی و فرصت‌های مختلف به مشاوره‌های زنان اقدام کنیم.

امیری افزود: موشکافی آسیب‌ها و توجه به مسائل حوزه بانوان را با حضور کارشناسان دنبال می‌کنیم و در برنامه‌های مختلف کارشناسان برجسته کشوری حضور دارند.

وی تاکید کرد: از ظرفیت‌های مختلف مانند خانه‌های سلامت شهرداری‌ها و مجتمع‌های مختلف استفاده می‌کنیم و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

امیری در ادامه با اشاره به فعالیت‌های امور بانوان و خانواده استانداری گفت: این بخش در استان فعالیت گسترده‌ای دارند و در ایام هفته دولت برنامه‌های بیشتری خواهیم داشت.