دبیر کارگروه دختران معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: هنوز نتوانسته‌ایم در آموزش‌های خود در دوره‌های دبستان و دبیرستان به ضرورت ایجاد تعادل بین نقش‌های مختلف دختران بپردازیم و ضروری است این آموزش‌ها جزو دروس دانش‌آموزان دختر گنجانده شود.

فاطمه پهلوانی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا افزود: در حال حاضر دانش و مهارت دختران و زنان افزایش یافته است و آنان پایه‌های محکمی برای برخورداری از شخصیت مستقل دارند اما متغیرهای دیگری از طرف جامعه به آنان القا می‌شود که بر برخورداری آنان از چنین شخصیتی تاثیر می‌گذارد.

دبیر کارگروه دختران معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در ادامه گفت: توان دختران با حد انتظاراتشان از خود رشد نیافته است. آنان باید توانمندی‌های خود را افزایش دهند به گونه‌ای که در منزل زنانه و مادرانه برای همسر و فرزندان خود انرژی صرف کنند و در عین حال به عنوان یک فرد اجتماعی در جامعه خود اثربخش باشند.

پهلوانی در پایان تاکید کرد: لازم است برای فرهنگ‌سازی درست در این زمینه زنان موفق را به دختران معرفی کنیم تا آنان به عنوان الگو مطرح شوند.