رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون استان بوشهر گفت: برای تقویت خودباوری و توانمندسازی هرچه بیشتر تشکل‌های تعاونی بانوان بانک اطلاعاتی اتحادیه‌های تعاونی بانوان استان بوشهرتشکیل می‌شود.

فرناز مجاب بعداز امروز در نشست تشکل‌های بانوان شهرستان دشتی با بیان اینکه استان بوشهر در بعد زنان کارآفرین دارای استعدادهای مهمی است اظهار داشت: بانوان این استان در طرح‌های کارآفرینی دارای قابلیت بالایی هستند که با تقویت مهارت فنی و حرفه‌ای آنان تواتمندتر می‌شوند.

وی با تاکید بر تقویت ارتباط دانشگاه وصنعت افزود: تقویت ارتباط مراکز علمی و دانشگاهی با صنعت و بازار کار نقش بسیار مهمی در توسعه فعالیت‌های تولیدی واشتغال‌زایی دارد.

رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون استان بوشهر با اشاره به اینکه توانمندسازی بانوان درحوزه کارآفرینی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های استان بوشهر است تصریح کرد: یکی ازبرنامه‌ها محوری کمیسیون امور بانوان اتاق تعاون استان بوشهر توانمند سازی بانوان است که در این راستا توسعه آموزش‌های کاربردی در دستور کار است.

مجاب، اشتغال‌زایی و افزایش تولید در حوزه‌های تعاونی‌های بانوان مورد تاکید است بیان کرد: افزایش مشارکت بانوان و توسعه تشکل‌ها و تعاون‌های بانوان از مهم‌ترین برنامه کمیسیون بانوان اتاق تعاون استان است.

وی از تشکیل بانک اطلاعاتی تعاون بانوان استان بوشهر خبرداد و گفت: رای تقویت خودباوری و توانمندسازی هرچه بیشتر تشکل‌های تعاونی بانوان، بانک اطلاعاتی اتحادیه‌های تعاونی بانوان استان بوشهرتشکیل می‌شود.

وی تقویت تعاونی‌های بانوان را موردتاکید قرار داد و بیان کرد: با تشکیل بانک اطلاعاتی تعاون بانوان، راه‌های تقویت تعاونی فعال وعوامل راکد بودن تعاونی‌ها غیرفعال بررسی می‌شود.