قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این که 22 درصد کارمندان بخش دولتی و 14 درصد شاغلان بخش خصوصی را زنان تشکیل می‌دهند گفت: بیش از 57 درصد قبول‌شدگان دانشگاه‌ها زنان هستند.

ابوالحسن فیروزآبادی، قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش زنان، کتاب و توسعه پایدار که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مشاور وزیر در امور زنان، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان ناشر و مدیر کل دفتر امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد، گفت: میزان مشارکت زنان در بخش دولتی 22 درصد و در بخش خصوصی 14 درصد است.

وی در بیان علت برگزاری چنین نشستی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توضیح داد: این‌طور به نظر می‌رسد که فن‌آوری‌های اطلاعاتی از ارزش کتاب کاسته است، اما؛ در اصل به هیچ وجه چنین چیزی وجود ندارد و تکنولوژی‌های اطلاعاتی نتوانسته‌اند جای ارتباطات انسان‌ها را با کتاب پر کنند.

قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تعاملی که امروزه از طریق تکنولوژی‌های ارتباطی فراهم آورده انسان‌ها را از نگارش رهانیده و در نهایت ارتباطی بصری فراهم ساخته و این در حالی است که کتاب ارتباطی بصیرتی؛ یعنی ارتباطی عمیق و همراه با تقویت ذهن و تخیل برای انسان‌ها به وجود می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: امروز بازار کار دغدغه اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و در میان بازارهای چهارگانه سرمایه، پول، کار و کالا تنظیم بازار کار بر عهده وزارت کار قرار دارد.

فیروزآبادی خاطرنشان کرد: در به کارگیری زنان در توسعه کشور جای کار زیادی داریم و باید تلاش بیشتری به عمل آوریم؛ چراکه زنان در حوزه‌های تصمیم‌گیری و مشارکت سیاسی حضور فعالی دارند، ولی در عرصه اقتصاد باید این حضور بیشتر و پررنگ‌تر شود.

وی با اشاره به آمار قابل‌توجه زنان تحصیل‌کرده اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 57 درصد قبول‌شدگان دانشگاه‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. از این‌رو باید از پتانسیل زنان و توانمندی‌ها و مشارکت آن‌ها در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی به ویژه اقتصادی بیش از پیش استفاده کنیم.

قائم‌مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از ناشران زن به عنوان جزئی از کارآفرینان زن نام برد و افزود: کتاب‌ها بنیان‌گذاران تمدن‌های بشری هستند و از وجود آن‌ها تمدن بشری مکتوب خلق شده است.

فیروزآبادی تصریح کرد: هیچ تمدنی بدون کتاب نمی‌تواند شکل بگیرد و به حیات خود ادامه دهد. از این‌رو در دنیای امروز که نقش بشر در اجتماعات شهری و برنامه‌های توسعه اهمیت بسزایی دارد، توجه به مقوله فرهنگی به ویژه کتاب امری ضروری است.