معاونت امور زنان تلاش کرده است به دور از عملکرد شعاری و سیاسی کردن، مسایل زنان، موانع اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی را برطرف کند البته تحقق این هدف نیازمند تعامل بیشتر وزارتخانهها با این معاونت است چون مساله زنان بین بخشی است و زنان باید در همه نهادها حضور پررنگی داشته باشند تا در تدوین قواعد و آیین نامهها مسایل زنان نیز مدنظر قرار گیرد.
منیر آمدی فعال حوزه زنان گفت: خیلی از مشکلات و مفاسدی که زنان را تهدید میکند ریشه در بیکاری آنان دارد و اشتغال آنان میتواند با توسعه مشاغل خانگی محقق شود .
وی افزود: اگر موانع اشغال زنان را برطرف کنیم و تمهیداتی را برای اشتغال و کارآمدی آنان بیندیشیم، گام مهمی در جهت رقم زدن مقدرات زنان به دست خودشان و تعالی روحی آنان برداشتهایم.
وی تصریح کرد: اشتغال زنان میتواند با توسعه مشاغل خانگی محقق شود . بسیاری از زنان در دنیا برای اشتغال از خانه خارج نمیشوند و در بستر وب کار میکنند. اگر بتوانیم برای مشاغل خانگی زمینه سازی کنیم بدون هزینه زیاد فرصت اشتغال برای زنان فراهم میشود.
به گفته وی، در حال حاضر دولت یازدهم سیاست کوچک سازی و چابکسازی را دنبال میکند و در جهت تحقق این هدف میتواند بخشی از ماموریتهای خود را به زنان تحصیلکرده واگذار و سیاستهای حمایتی لازم مثل خدمات بیمهای را برای آنان فراهم کند تا بدون آنکه دولت با صرف وقت و هزینه زیاد در خارج از خانه فرصتهی شغلی را برای زنان فراهم کند، آنان کارها را در دفاتر خانگی انجام دهند و به وظایف مادری و همسری خود نیز برسد.
این فعال حوزه زنان با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده تلاشهای زیادی برای بهبود وضعیت اشتغال زنان انجام داده است،اظهارکرد: با توجه به سیاست دولت مبنی بر کوچکسازی،معاونت امور زنان به عنوان نهادی ستادی،کارها را به وزارتخانه و دستگاهها میسپارد و اقدام به گزارشگیری از آنان میکند.
آمدی در پایان گفت: معاونت امور زنان تلاش کرده است به دور از عملکرد شعاری و سیاسی کردن، مسایل زنان، موانع اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی را برطرف کند البته تحقق این هدف نیازمند تعامل بیشتر وزارتخانهها با این معاونت است چون مساله زنان بین بخشی است و زنان باید در همه نهادها حضور پررنگی داشته باشند تا در تدوین قواعد و آیین نامهها مسایل زنان نیز مدنظر قرار گیرد.