معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد با اشاره به فراهم بودن بسترهای لازم برای مدیریت بانوان در استان در دولت تدبیر و امید گفت: حضور زنان در چرخه مدیریتی کشور مشارکت مردم در امور را افزایش می‌دهد.

چهارمین مجمع مدیران زن استان یزد با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل دفتر اموربانوان و خانواده استانداری و جمعی از مدیران زن استان در سالن مرحوم حمیدیا استانداری برگزار شد.

محمد علی طالبی در این جلسه با اشاره به توانمندی‌ها و استعدادهای فراوان بانوان در حوزه‌های مختلف و مسئولیت‌های مدیریتی اظهار داشت: زنان به عنوان قشر تأثیرگذار جامعه که نیمی از اجتماع را تشکیل می‌دهند به لحاظ توانایی در برخی از مسئولیت‌ها از ظرفیت‌های بالاتری نسبت به مردان برخوردار هستند.

او، معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بانوان به جامعه را ضروری دانست و افزود: همواره فرصت‌ها برای بروز توانمندی‌های زنان در جامعه محدود‌تر از مردان بوده و سازمان‌های مردم نهاد در سال‌های اخیر جلوه‌ای از شناخت توانمندی‌های بانوان بوده است.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های اجتماعی زنان به شناساندن توانایی‌های آن‌ها به جامعه کمک شایسته‌ای می‌کند ادامه داد: یکی از مواردی که ارائه استعدادهای بانوان را محدود کرده نگاه مردسالاری جامعه بوده و همواره در گذشته این تصور غلط وجود داشته که انتصاب مدیران زن هزینه بیشتری برای سازمان‌ها و دستگاه‌ها داشته است.

«طالبی» با دفاع از عملکرد مدیران زنان استان در دولت تدبیر و امید گفت: خوشبختانه مدیران زن استان در زمان پذیرش مسئولیت خود موفق عمل کرده‌اند و این مهم می‌تواند نوع نگاه برخی مدیران را در انتصاب بانوان به مسئولیت‌های مختلف را تغییر دهد.

وی به ویژگی‌های مثبت مدیران زن اشاره و عنوان کرد: مدیریت بانوان به دلایل مختلف می‌تواند برای جامعه تأثیرگذار باشد و حضور مدیران زن فضای مدیریتی را اخلاقی‌تر می‌کند.

«طالبی» پیوند مجموعه مدیریتی استان با مردم و جامعه را از دیگر نکات مثبت انتصاب مدیران زن در مسئولیت‌های مدیریتی دانست و اظهار داشت: مدیریت زنان ضمن اینکه دقت و نظم را در آن دستگاه افزایش می‌دهد باعث تقویت روابط بین جامعه و مسئولین می‌شود و همبستگی سازمانی را نیز افزایش می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان سخنان خود خواستار تشکیل بانک اطلاعاتی جامع از بانوان توانمند استان شد.

در ادامه این جلسه هر کدام از مدیران زن استان به بیان توانمندی‌ها و عملکردهای ممتاز بانوان استان پرداختند.