نماینده ساوه و زرندیه در مجلس گفت: اعتماد می‌تواند نقش زنان را در جایگاه‌های مجلس و دولت فعال‌تر کند.

"شهلا میرگلوبیات" نماینده ساوه و زرندیه با بیان اینکه اشخاص جدای از جنسیت با داشتن تخصص و تعهد می‌توانند در مجلس شورای اسلامی به فعالیت بپردازند، اظهار کرد: بانوان از نظر تخصص و تعهد اگر نگوییم بیشتر از آقایان، کمتر نیست و حتی حساسیت و صداقتشان هم در امور بسیار بیشتر است.

میرگلوبیات تاکید کرد: درصد بالای حضور بانوان در هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها، حوزه و ورودی دانشگاه‌ها بیانگر آن است که بانوان در صورت تمایل برای نقشی فعالتر در جامعه با حمایت دیگر خانم‌ها، می‌توانند جایگاه‌های مختلفی را در مجلس، دولت و ... از آن خود کنند.

وی با بیان اینکه باید ما زنان دیدمان را به یکدیگر تغییر دهیم، ادامه داد: حضور بانوان در صحنه انتخابات و فعالیت‌های اجتماعی بسیار پررنگ‌تر از آقایان بوده و زنان تنها با باور و اعتماد به یکدیگر می‌توانند در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی نقش فعال‌تری داشته باشند.

نماینده ساوه و زرندیه با تاکید براینکه در اسامی مفسدانی که تاکنون از میان اختلاسگران، رانتخواران و اهالی زد و بند منتشر شده نمی‌توان نامی از بانوان یافت، خاطرنشان کرد: بانوان در کارهایشان صداقت داشته و اهل زد و بند و رانت نیستند لذا می‌توان به بانوان در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی اعتماد کرد.