مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک با بیان اینکه حامی زنان کارآفرین است، گفت: وظیفه ذاتی صندوق ضمانت تسهیل کردن برپایی و رونق صنایع کوچک است.

علی تعقلی در افتتاحیه دومین نمایشگاه بین المللی نقش زنان در توسعه پایدارنمایشگاه، در محل حضور این صندوق ضمن ابراز خرسندی از این حرکت مؤثر برای جامعه زنان کارآفرین، گفت: در این راه صندوق هم راستا با کارآفرینی بانوان جامعه آماده ارایه انواع خدمات موجود در صندوق به صنایع و واحدهای تولیدی است که متولی و سرپرست آنها زنان و به ویژه زنان کارآفرین جامعه هستند.

وی، برپایی این نمایشگاه را فرصتی مغتنم در راه آشنایی بانوان کارآفرین به حمایت ها و خدمات صندوق های توسعه ای و حمایتی کشور دانست.

گفتنی است؛ صندوق های توسعه ای و حمایتی کشور در سالن 8 در غرفه ای به مساحت 60 متر کنار هم آمده اند تا انواع خدمات و تسهیلات خود را معرفی کنند.

** ارایه 9 مقاله در همایش زنان

رییس کمیته علمی دومین همایش نقش زنان در توسعه پایدار گفت: 175 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد و نهایتا 9 مقاله برای ارائه انتخاب شدند.

جلیل خاوند کار در مراسم افتتاحیه دومین همایش نقش زنان در توسعه پایدار افزود: سخنرانان مطرحی نیز از کشورها به خصوص همسایه و اروپایی و آفریقایی دعوت شدند تا به ارائه سخنرانی در این همایش بپردازند.

وی تصریح کرد: خروجی برنامه بیشتر معطوف به برنامه ششم است و امیدواریم در این دو روز کنفرانس بتواند نتایج خوبی را ایجاد کند.

به گفته خاوند کار، در شرایط پساتحریم امکانات زیادی برای رشد و توسعه ای که نیاز به دانش هست وجود دارد و کشورمان در این زمینه پیشرفتهای خوبی کرده است .