قائم‌مقام وزیر نیرو گفت: هم‌اکنون بانوان در مجموعه وزارت نیرو جزء لاینفک برنامه‌ها هستند و نقش آنان نیز روز به روز در حال گسترش و توسعه است.

"ستار محمودی" در حاشیه دومین نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار، این نمایشگاه را نمادی از توانمندی بانوان در عرصه‌های مختلف عمران و آبادانی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: در این نمایشگاه بخشی از توانمندی‌ها و دستاوردهای زنان در صنعت آب و برق نیز ارائه شده که به‌صورت فکری و عملی در این صنعت اجرایی شده است.

وی افزود: این نمایشگاه نشان می‌دهد که برکت جمهوری اسلامی ایران، فضای خوبی برای فعالیت بانوان در کشور ایجاد شده است و حاصل آن عاید کل کشور می‌شود.

محمودی تصریح کرد: اگر ما وضعیت بانوان خود را با کشورهای همجوار خود مقایسه کنیم می‌بینیم که چنین نمایشگاهی اثبات و تائیدی بر توانمندی‌های زنان در ایران است.

وی افزود: امیدواریم این حرکت‌ها در آینده در عرصه‌های مختلف دانش و فناوری به نتایج بیشتری بینجامد، چرا که دانش جایی برای توقف ندارد و ما باید با قدرت ادامه دهیم.

محمودی با اشاره به نقش موثر در صنعت آب و برق گفت: هم‌اکنون بانوان در مجموعه وزارت نیرو جزء لاینفک برنامه‌ها هستند و نقش آنان نیز روز به روز در حال گسترش است.

وی افزود: به‌رغم اینکه برخی کارهای حوزه آب و برق سخت و خشن به نظر می‌رسد، اما بانوان در این مجموعه در کارهایی مانند راهبری و تعمیرات نیروگاه‌ها، بهره‌بردای خطوط آب و برق و تصفیه‌خانه‌های آب حضور پررنگی دارند.