رئیس شورای سیاستگذاری همایش ملی اعتدال با اشاره به برگزاری همایش اعتدال، زنان و توسعه گفت: دولت باور دارد که زنان نیمی از جامعه هستند و باید در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش آفرینی کنند.

سیدرضا صالحی امیری رئیس کتابخانه ملی با اشاره به برگزاری همایش اعتدال، زنان و توسعه اظهار داشت: این همایش در روز 18 مهرماه روز خانواده با حضور نخبگان، شخصیت‌های فرهنگی و فعالان حوزه زنان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه زنان نیازمند حرکات و اقدامات بیشتری هستیم، خاطرنشان کرد: صاحب‌نظران در همایش اعتدال، زنان و توسعه به تبیین گفتمان اعتدال و توسعه در حوزه زنان بپردازند.

رئیس شورای سیاستگذاری همایش ملی اعتدال با بیان اینکه دولت باور دارد که زنان نیمی از جامعه هستند و باید در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش آفرینی کنند،‌ تصریح کرد:‌ دولت یازدهم باور دارد که زنان به میزان مردان توانایی و قدرت دارند و از این منظر دولت در این حوزه برنامه‌های بلند مدتی را تعریف کرده است که بحث تبیین گفتمان اعتدال و توسعه بخشی از فرآیند تحولاتی است که دولت دنبال می‌کند.

پیش از این شهیندخت مولاوردی  از  برگزاری دومین همایش ملی اعتدال با موضوع زنان، اعتدال و توسعه در 18 مهرماه سال جاری در کتابخانه ملی خبر داده بود.

لازم به ذکر است نخستین همایش ملی اعتدال 28 آبان سال 93 با حضور برخی از شخصیت‌های سیاسی در کتابخانه ملی برگزار شد که هدف آن تدوین و تنقیح گفتمان اعتدال بود.