یک بانوی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین بار در استان هرمزگان به عنوان ششمین نفر در کشور به سمت سرپرست واحد جاسک معرفی و منصوب شد.

مهدی باقری ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه آزاد در جاسک بیان داشت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان با ۱۸ واحد و مرکز بالغ بر ۴۴ هزار نفر دانشجو در مقاطع مختلف این افتخار را دارد تا با مدیریت اصولی و راهبردی دکتر میرزاده نقش بسزایی در حوزه تعلیم و تربیت این استان  ایفا کند.

این مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با ورود خود به مناطق کمتر توسعه یافته، رشد و تعالی را به دنبال داشته است گفت: راه اندازی و ایجاد رشته های مختلف در واحد جاسک در راستای منابع و ظرفیت های این شهرستان بوده که تا کنون رضایت مندی مردم این منطقه از استان هرمزگان را به همراه داشته است.

باقری افزود: شهرستان جاسک با وجود قطب اقتصادی و قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی مناسب و همجوار بودن با دریای عمان این توانایی را دارد تا بتوانند با ایجاد و راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی در آینده نزدیک به یکی از واحد های بزرگ و جامع استان تبدیل شود.

در ادامه این جلسه فرماندار شهرستان جاسک با تقدیر از خدمات ارزنده و به جای این دانشگاه  ازبدو  تاسیس تا کنون گفت: نوع نگاه و عملکرد حاکم بردانشگاه آزاد اسلامی تحسین برانگیز است و کتمان نمودن آن دور از انصاف است.

علی سالاری گفت: با توجه به ترسیم دور نما و چشم انداز زیبا برای این شهرستان بدون تردید نقش دانشگاه آزاد بسیار مهم و حیاتی است و توسعه و رشد آن امری حیاتی محسوب می شود.

این مسئول حرکت علمی و ایجاد نشاط در بین جوانان را از برکات وجود دانشگاه خواند و گفت: تراوش فکری نخبگان این شهرستان نشأت گرفته از وجود دانشگاه بوده به طوری که ۶۰ درصد از بار آموزشی این منطقه را به دوش می کشد.

امام جمعه شهرستان جاسک نیز دز این نشست با اعلام رضایت از نوع حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در بندر جاسک گفت: بدون شک دانشگاه آزاد اسلامی در کشور منشأ خیر و برکت بوده و حمایت و حفظ آن در جامعه آبادانی و پیشرفت به دنبال دارد.

حجت السلام جواد غلامی از جهل و حسد به عنوان دو آفت بزرگ در زندگی بشر یاد کرد و گفت: علم و آگاهی همواره از واجبات و نیازهای حیاتی انسان ها بوده و توسعه و گسترش دامنه فعالیت های آن جامعه و کشور را در رسیدن به اهداف بلند خود رهنمود می سازد.

در این مراسم باقری از زحمات ارزنده رامین تفضلی در طول تصدی سرپرست واحد جاسک قدردانی کرد و با ابلاغ حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سلاله سلیمی عضو هیئت علمی دانشگاه را به عنوان رئیس جدید واحد جاسک منصوب کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک در ۱۶دی ۱۳۸۵ مورد تصویب قرار گرفت و در مهر ۱۳۸۶ با تلاش شبانه‌روزی مسئولان، هیئت موسس، استادان و کارکنان دلسوز خود و بدون کمک مالی از جانب نهادهای دولتی، تنها با تکیه بر شهریه‌های دانشجویان تأسیس شد و کار خود را با جذب دانشجو در دو رشته کاردانی پیوسته کامپیوتر و حسابداری با ۴۶ دانشجو آغاز کرد.

این واحد اکنون دارای ۲۵ رشته و گرایش دایر در مقطع کاردانی و کارشناسی است. همچنین بیش از هزار و ۵۰۰ دانشجوی مشغول به تحصیل (۱۰۱۱ پسر و ۴۸۸ دختر) ، بیش از هزار فارغ التحصیل و دارای ۱۰ عضو هیئت علمی، آزمایشگاه شیمی، کارگاه کامپیوتر و برق و نقشه کشی و همچنین دارای سایت ۳۰ هکتاری است.