رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: زنان نیمی از جامعه هستند و باید در همه عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نقش آفرینی کنند.

سیدرضا صالحی امیری روز سه شنبه در پنجمین نشست شورای سیاستگذاری دومین همایش ملی اعتدال، زنان و توسعه، افزود: دولت تدبیر و امید بر این باور است که زنان به میزان مردان، توانایی مدیریتی دارند و با این نگاه دولت در این حوزه برنامه های بلند مدتی را تعریف کرده که تبیین گفتمان اعتدال و توسعه بخشی از فرآیند تحولات مورد نظر است.

در این نشست امین عارف نیا مسئول کمیته اجرایی در گزارشی از این کمیته، فرایند اقدامات انجام شده برای انتشار کتاب چکیده مقالات مشتمل بر 92 چکیده مقاله پذیرفته شده توسط کمیته علمی و نیز کتاب اصل مقالات، گزارشی ارایه کرد.

مسئول کمیته اجرایی همایش افزود: تمهیدات لازم برای برگزاری همایش در نیمه دوم مهر ماه در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران فراهم شده است.

عارف نیا همچنین تبلیغات، اطلاع رسانی، پشتیبانی، انتشارات و تهیه پوستر همایش را از جمله این اقدامات نام برد.

محمد امین قانعی راد دبیر علمی دومین همایش ملی اعتدال نیز در ادامه، گزارشی از تعداد مقالات دریافتی به دبیرخانه همایش توضیحاتی ارایه کرد.

دیگر اعضای ستاد برگزاری همایش از جمله دبیرخانه، درباره برگزاری آن در تعدادی از استان ها همزمان با تهران و روند اقدامات انجام شده، گزارش و توضیحاتی ارایه کردند.

این نشست با حضور شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان رییس جمهوری، سیدرضا صالحی امیری رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و محمد امین قانعی راد رییس انجمن جامعه شناسی و دبیر علمی همایش در محل کتابخانه ملی ایران در محل کتابخانه ملی برگزار شد.

دومین همایش ملی اعتدال با عنوان اعتدال، زنان و توسعه با مشارکت انجمن های علمی و دانشگاهی و تشکل های مردم نهاد با حضور مقامات دولتی و صاحبنظران امور زنان و توسعه در 18 مهرماه همزمان با روز ملی خانواده همزمان با تهران در تعدادی از استانهای برگزار می شود.

نخستین همایش ملی اعتدال 28 آبان سال 93 با حضور برخی از شخصیت های سیاسی در کتابخانه ملی برگزار شد که هدف آن تدوین و تنقیح گفتمان اعتدال بود.