مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان از اجرایی شدن طرح آموزش مهارت های زندگی پیشگیری از اعتیاد برای زنان خانه دار در هرمزگان خبر داد.

زهرا یعقوب نژاد در جلسه گروه کاری مشاوره خانواده و آسیب های اجتماعی استان هرمزگان که با هدف بررسی طرح آموزش مهارت های زندگی و پیشگیری از اعتیاد برای زنان خانه دار برگزارشد، عنوان کرد: اجرای این طرح با توجه به اهمیت زنان و نقش آنان در تربیت فرزندان در جامعه، بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: سرمایه های انسانی از جمله منابع تولید ثروت و توسعه در جهان محسوب می شوند و  زنان خانه دار نیز از این امر مستثنی نیستند و توجه سیاستگذاران و برنامه ریزان حوزه زنان و خانواده به توانمند سازی این قشر از جامعه در تمامی عرصه ها از جمله فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی، مهارتهای فرزند پروری و مشاغل خانگی بسیار مهم است.

مشاور امور بانوان استاندار هرمزگان افزود: ضرورت وجود برنامه جامع برای ساماندهی و فراهم آوردن زمینه بهره برداری جامعه از حداکثر ظرفیت ها و قابلیت های زنان خانه دار در امر توسعه برای جلب مشارکت آنها در رفع مشکلات و آسیب های مبتلا به جامعه نیزاز جمله اهداف این طرح است.

یعقوب نژاد از اجرایی شدن  این طرح در سه محله  آسیب پذیر شهر بندرعباس خبر داد و گفت: این طرح ابتدا برای زنان خانه دار به تعداد 450 نفر طی 9 ماه دوره آموزشی برگزارخواهد شد.

وی سرفصل های ارائه شده در این طرح آموزشی را شامل جدیدترین روش های پیشگیری از اعتیاد از جمله مهارتهای مثبت اندیشی ویژه والدین، مهارت غلبه بر استرس، اضطراب و افسردگی، مدیریت مالی خانواده، ورزش، تناسب اندام و تغذیه، مدیریت و کنترل خشم و نظافت و بهداشت و خود ایمنی اعلام کرد و بیان داشت: این دوره ها توسط دفتر امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان در استان برگزار می شود.