دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نو اندیش، حمایت و اعطای تابعیت به فرزندان حاصل ازدواج زن ایرانی با مرد غیر ایرانی را وظیفه دولت دانست و گفت: امیدوارم نمایندگان مجلس فارغ از نگاه سیاسی و جناحی و بر اساس مطالعات کارشناسانه به این طرح رای مثبت دهند.

فاطمه راکعی در خصوص طرح اعطای تابعیت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی اظهار کرد: در مجلس ششم نیز طرح اعطای تابعیت فرزندان ایرانی حاصل ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی مطرح بود و من با نظر مثبت به این طرح می‌نگریستم زیرا این یک طرح انسانی و به نفع زنان کشور است.

دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نو اندیش گفت: وقتی زن ایرانی در کشور اجازه ازدواج دارد و فرزندش در این کشور متولد می‌شود مسلما باید تابعیت ایرانی به این فرزند داده شود زیرا بر اساس تعالیم دینی و اسلامی دو فرد بالغ و عاقل اجازه دارند که با هر فردی که می‌خواهند حتی غیر ایرانی ازدواج کنند و البته کار غیر شرعی و غیر قانونی نیز محسوب نمی‌شود اما قوانین کشور باید به گونه‌ای تنظیم و تدوین شود که هویت ایرانی به این فرزند داده شود.

این نماینده پیشین مجلس یادآور شد: در فرهنگ ایرانی هیچ کس برای فرزند جای مادر را پر نمی کند. وقتی یک زن ایرانی در کشور خودمان با یک مرد غیر ایرانی ازدواج کند که این اتفاق نیز عموما در مورد اتباع افغان و در طبقات ضعیف اقتصادی جامعه رخ می‌دهد دولت موظف است از آن حمایت کند.

راکعی یادآور شد: همه دولت‌ها در دنیا کاملا موظف‌اند که از هر فرزندی که در کشورشان به دنیا می‌آید به عنوان یک انسان حفاظت و حمایت کنند. بر همین اساس وقتی ازدواج بین زن ایرانی و مرد غیر ایرانی صورت می‌گیرد برای رشد و تربیت چنین فرزندانی دولت باید حمایت کند.

وی ادامه داد: در مجلس ششم من در کمال تعجب شاهد حضور مادران مستاصلی بودم که از فرزندان آنان در مدارس نام‌نویسی نمی‌کردند و حتی شناسنامه نداشتند که این موضوع باید در محلی حل شود.

راکعی ادامه داد: در صورتی که نمی‌خواهند هویت ایرانی به فرزندان حاصل این ازدواج‌ها بدهند باید ازدواج با افراد غیر ایرانی را ممنوع کنند که البته هیچ کس حق ندارد فردی را از ازدواج با دیگری محروم کند ضمن اینکه این افراد عموما مسلمان هستند و ازدواج چیزی نیست که کسی از خودش فتوا داده باشد و موضوع ازدواج از دین ما بر می آید. همه انسان‌ها در تمام جهان آزادند و دولت وظیفه حمایت از زنان و کودکان را برعهده دارد.

این نماینده پیشین مجلس گفت: فرزندان حاصل ازدواج زن ایرانی و مرد غیر ایرانی، فرزندان مسلمان ما هستند که در هر شکل و در هر جای دنیا باید به عنوان خواهران و برادران مسلمان از آنان حفاظت و حمایت کنیم و اینها فقط به تصمیمات غیر متعهدانه، غیر مسئولانه و غیر اصولی بر می‌گردد که دولت باید سریعا آن را حل کند.

این فعال زنان تاکید کرد: امیدوارم نمایندگان مجلس این طرح خوب را تصویب کند و اکثریت نمایندگان مجلس فارغ از گرایش‌های جناحی و دیدگاه‌های سیاسی به این موضوع رای دهند زیرا این یک مساله مهم انسانی است و با مطالعه ابعاد روان شناختی، جامعه شناسی، فقهی و حقوقی به آن رای مثبت دهند. باید در نظر داشته باشیم که با اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت کشور نیز جامه عمل خواهیم پوشاند.