مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان گفت: 38.75 درصد زنان تحصیلکرده گیلان بیکار هستند و نتوانسته‌اند مشغول به‌کار شوند.

فاطمه رفیعی عصر امروز در جمع اعضای کانون بانوان بازرگان گیلان با بیان اینکه پذیرا بودن زنان در عرصه صنعتی و بازرگانی باید اصلاح شود، اظهار کرد: در این زمینه با چند چالش مواجه هستیم.

وی ایجاد امنیت شغل و تعامل بین خانواده و کار برای بانوان را مهم دانست و افزود: باید زمینه برای پیشرفت بیشتر بانوان فراهم شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان از کاهش میزان مشارکت بانوان در عرصه‌های اقتصادی خبر داد و گفت: طبق آخرین آمار میزان مشارکت زنان در امور فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری کاهش یافته‌است.

رفیعی با بیان اینکه بیکاری زنان تحصیلکرده مهم‌ترین مشکل بانوان گیلان است، تصریح کرد: گیلان از حیث جمعیت زنان دارای آمار خوبی است اما به لحاظ اشتغال آمار زنان تحصیلکرده بیکار بالاست.

رفیعی با اشاره به اینکه بیکاری بانوان آسیب‌های اجتماعی به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: با وجود ظرفیت‌های خوبی که در استان وجود دارد اما آمار بیکاری بانوان در گیلان بیشتر است.

وی، 46.77 درصد زنان تحصیل‌کرده در کشور را بیکار خواند و گفت: این آمار در گیلان 38.75 درصد زنان را در بر می‌گیرد که سواد عالیه دارند اما نتوانسته‌اند مشغول به‌کار شوند.

این مسئول، وضعیت بیکاری زنان گیلان نسبت به مردان را نامطلوب دانست و یادآور شد: باید حرکت جدیدی برای زنان گیلانی ایجاد شود.

وی با بیان اینکه برطرف شدن معضل بیکاری توسط دولت امکانپذیر نیست، خاطرنشان کرد: سال‌های متمادی اولویت نخست گیلان کشاورزی بود که اکنون به صنعت و گردشگری معطوف می‌کنند.

رفیعی افزود: در برنامه ششم باید روی مبانی اقتصادی که بیشتر تکیه بر اقتصاد مقاومتی است باید پافشاری شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه‌ای که نتواند طبق اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ایجاد کند ضعیف است، تصریح کرد: جامعه‌ای که اقتصاد مقاومتی داشته ‌باشد در برابر تهدیدات قوی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، فراهم شدن بسترهای اولیه برای کار و تلاش را امری مهم دانست و متذکر شد: باید روند کار تسهیل و به‌گونه‌ای رفتار شود که در امر اقتصادی مردم مشارکت داشته ‌باشند.

این مسئول، تشکیل کانون بانوان بازرگان را نوعی اتحاد برای فعالیت بیشتر و با قدرت عنوان کرد و یادآور شد: بانوان فعال اقتصادی و کارآمد و بازرگان می‌توانند دست دختران و بانوان را بگیرند و امور بانوان استانداری گیلان نیز در این زمینه آماده همکاری با بانوان است.