عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی معتقد است نوعی عدم توازن در به کارگیری آقایان و خانم ها در مشاغل مختلف وجود دارد و در حالیکه دختران و زنان تحصیلکرده حدود 60 درصد جمعیت دانشگاهیان را تشکیل می دهند، اما از بانوان فرهیخته و تحصیلکرده آنگونه که باید استفاده نمی‌شود.

حلیمه عالی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اعلام جدید معاونت زنان ریاست جمهوری در خصوص تأمین شرایط اشتغال دانشجویان دختر فارغ التحصیل از دانشگاه‌ها، گفت: پیش از این در خصوص مشکل اشتغال زنان جلسات متعددی با معاونت امور زنان ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتیم اما تا کنون تلاش ها تأثیری نداشته است.

نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از عدم شایسته سالاری در بحث استخدام، عنوان کرد: در بسیاری از مشاغل از بانوان فرهیخته استفاده نمی شود.

وی افزود: در حالی که تعداد زیادی از معلمان خانم بیکار هستند در برخی شهرستان‌ها، معلم دروس مختلف دبیرستان‌های دخترانه توسط آقایان تدریس می‌شود، شاهد نوعی عدم توازن در به کارگیری آقایان و خانم ها در مشاغل مختلف هستیم.

عالی در ادامه به استخدام اخیر وزارتخانه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: 13 وزارتخانه در جریان استخدام اخیر که از طریق سازمان سنجش کشور صورت گرفت، از به کارگیری خانم‌ها امتناع کردند که البته معاونت زنان ریاست جمهوری خیلی دیر از این موضوع باخبر شد و عملا نتوانستند هماهنگی لازم جهت استخدام بانوان را انجام دهند.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس نهم افزود: خانم مولاوردی معاون رئیس جمهور است و باید اختیارات مناسبی در حوزه بانوان داشته باشد و بتواند از این اختیارات استفاده کند تا زنان تحصیلکرده در بخش‌های مربوطه و مناسب استخدام شوند.

وی ادامه داد: دختران و زنان تحصیلکرده حدود 60 درصد جمعیت دانشگاهیان را تشکیل می دهند همچنین اگر در حوزه کاری و فعالیت‌های خود از آقایان بهتر نباشند، همپای آنها تلاش می‌کنند این در حالی است که در بحث استخدام کمتر از آنها استفاده می شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری جدیدی که میان معاونت امور زنان ریاست جمهوری، وزارت علوم و وزارت کار شکل گرفته است، راه جدیدی برای استخدام بانوان فرهیخته و تحصیلکرده باز شود.

اخیرا معاون ریاست جمهوری در امور زنان با اعلام ریاست زنان بر 200 شرکت دانش‌بنیان از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دختر دانشگاه ها خبر داده است./